Amanet Bacău

Împrumuturi rapide, amanet auto, electronice, aur, argint! Garanţie orice fel de bun!

Amanet auto

Garantie auto - amanet rapid

Amanet autoturisme – masini

Pe linga bunurile electonice, aur si bijuteri primim drept garantie, in cadrul amanetului nostru, bunuri cu valoare mai mare precum autoturisme, masini, motociclete, ATV-uri, camioane,utilaje, etc (orice autovehicul in stare de functionare aflat in posesia clientilor nostri).

In situatia in care bunul pe care il lasati drept garantie pentru imprumutul dorit este un autovehicul va informam ca pentru evaluare se va tine cont de marca, modelul, anul de fabricatie si gradul de uzura al autoturismelor, conform procedeului de determinare a valorii de piata a acestora. Ulterior clientul poate primi un imprumut de pana la maxim 50% din valoarea garantiei lasate spre pastrare.

Acceptam doar autoturisme autovehicule ale proprietarilor de drept, dovada facandu-se cu documente. Pentru serviciile noastre de amanet autoturisme, amanet auto, amanet masini, oferim cele mai bune solutii. Casa de amanet Fan Credit din Bacau va asigura nonstop securitatea autoturismelor, ca parte a serviciilor de amanet oferite.

Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu pot fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.

Pentru solicitarea de informatii suplimentare va rugam sa folositi formularul sau numarul de telefon din pagina de contact.